logo-ab-car-cleaning-v1
★★★★★ 4.8/5 | Bekijk alle reviews.

Reviews

google

Reviews

Benieuwd naar wat onze leerlingen over ons zeggen? Lees dan hieronder de ervaringen!

r-icon

Nolan Pathuis

★★★★★

Ze hebben vorige week coating en raamtint op mijn Model 3 geïnstalleerd. Fantastisch werk, ik raad het ten zeerste aan en zal in de toekomst terugkomen voor keramiek. De jongens die er werken zijn ook uiterst beleefd en professioneel.

n-icon

Ferry van Veen

★★★★★

Mijn jeep zag er beter uit dan toen ik hem voor het eerst in ontvangst nam. Ik ben er erg blij mee.

c-icon

Ciro David

★★★★★

Gewoon ONGELOOFLIJKE bedrijf om je bak te laten coaten. Ik bracht mijn gloednieuwe 2022 Z4 naar hen toe en ze overtroffen de verwachtingen. De auto is schitterend! Personeel was supervriendelijk, communicatief en bij elke stap op schema. Een aanrader voor elke serieuze enthousiaste chauffeur.

t-icon

Tom Nguyen

★★★★★

Ik heb mijn tint laten doen in hun garage en het kwam geweldig uit. Zeer behulpzaam en deskundig tijdens het proces. Zag de andere auto’s waar ze aan werkten en hun werk ziet er uitstekend uit. Ik kom zeker terug om mijn auto keramisch te laten coaten.

j-icon

Jamai Paulus

★★★★★

Prima werk voor een prima prijs! Ondanks dat ze aan mij een minder dure auto hadden dan de meeste auto’s, voerden deze jongens onderhoud aan mijn auto uit alsof het een Lamborghini was. Ik hou van wat ze met mijn auto deden, ze waren uitzonderlijk goed! Ik zal zeker terugkomen!

j-icon

Jordey de Pee

★★★★★

Dit was de eerste keer dat ik een auto liet blinderen en polijsten en ik had geen betere keuze kunnen maken. De auto ziet er prachtig uit, alsof het in de showroom staat en voelt als nieuw aan. Het personeel is professioneel, vriendelijk en behulpzaam naast dat ze geweldig zijn in wat ze doen.

p-icon

Pierre Veltkamp

★★★★★

Ik kwam opdagen met een kleine kras op mijn bumper en ze hebben het ter plekke verwijderd. Dat soort klantenservice kun je gewoon niet verslaan. Dit is het soort plaats waarvan u weet dat uw auto in goede handen is. Ook erg blij met het tinten van de ruiten en achterlichten!

h-icon

Hüseyin Emir

★★★★★

Zoek niet verder als u enige vorm van detaillering / verfwerk aan uw auto nodig heeft!

j-icon

Joey Middelbos

★★★★★

De hele bemanning doet geweldig werk en geeft echt om hun klanten.

r-icon

Rubin Rouwenhorst

★★★★★

Ze gooiden zelfs gratis voorruit tint in. Jongens hebben geweldig werk geleverd, alles was professioneel en op tijd gedaan, ook geweldige communicatie. De vakman kwam zelfs na sluitingstijd om de garage te openen, zodat ik de auto kan inleveren. Zeer tevreden met het werk, zal het ten zeerste aanbevelen.

j-icon

Ramon Nooijens

★★★★★

Prima werk voor een prima prijs! Ondanks dat ze aan mij een minder dure auto hadden dan de meeste auto’s, voerden deze jongens onderhoud aan mijn auto uit alsof het een Lamborghini was. Ik hou van wat ze met mijn auto deden, ze waren uitzonderlijk goed! Ik zal zeker terugkomen!

b-icon

Bobby Westenberg

★★★★★

De prijzen zijn heel redelijk en de tinten zien er geweldig uit op mijn tesla. Ik zal mijn auto zeker terugbrengen voor andere dingen en mijn vrouw zal haar Tesla brengen zodra deze is afgeleverd. Ze zag mijn tinten en wil hetzelfde. Deze plek is the real deal!

k-icon

Kasim Demir

★★★★★

Ik zou deze garage aanbevelen aan iedereen die een garage wil die de auto’s van hun klanten met het grootste respect behandelt. Ik vond het echt leuk om gewoon rond te hangen en naar alle auto’s in de winkel te kijken. Ik kon koffie drinken en daar de hele dag rondhangen lol. Ik zou willen dat elk bedrijf hetzelfde niveau van klantenservice zou delen.

m-icon

Mikey Karst

★★★★★

Keramische tinten waren gedaan in < 4 uur. Ziet er fantastisch uit. Ze zijn uiterst professioneel. Bedankt!

b-icon

Thierry van Venrooij

★★★★★

Deze plek is geweldig. Je loopt binnen en je voelt je als familie. De faciliteit is onberispelijk. Als ik het 10 sterren kon geven, zou ik dat doen. Bedankt voor alles en ik kom snel terug.

c-icon

Christian Pors

★★★★★

Had een nieuwe Range Rover Velar gekocht die aan schoonmaak toe was. Zo blij met het resultaat van deze heren. De glans is ongelooflijk. En de interieur details, gewoon perfect!

s-icon

Sharif Salim

★★★★★

Ik bracht mijn auto naar binnen om de ramen getint en de auto gewrapt te krijgen. Ze hebben geweldig werk verricht.

x-icon

Xu Cheung

★★★★★

Ze hebben een van mijn voertuigen keramisch gecoat en hebben het redelijk goed gedaan. Helaas regende het toen ik naar huis reed, dus ik weet niet zeker of ze een negatief effect zullen hebben vanaf slechts enkele uren voordat ze worden gecoat, ik kon het ook geen eerlijke beoordeling geven vanwege het vuil worden van de regen. Maar zag er wel echt nice uit hoor.

q-icon

Quinton Oldenhof

★★★★★

Het is meer dan een week geleden en ik ben nog steeds verbaasd over hoe goed mijn auto eruitziet.

h-icon

Hisham el Oualid

★★★★★

Ze zijn de enige die ik mijn auto laat aanraken 😉

r-icon

Rawin Jamash

★★★★★

Als je net als ik geobsedeerd bent door je sportwagen, dan ben je bij deze gasten aan het juiste adres.

j-icon

Jeroen Luiten

★★★★★

De service is zeer professioneel en het personeel is erg vriendelijk en goed geïnformeerd over het werk. Mijn Ford Mustang is netjes gereinigd en de binnenkant is spik en span. Grandioos!

a-icon

Amir Fuchs

★★★★★

De eigenaar is geweldig in de omgang en zal doen wat nodig is om de klant blij te maken.

p-icon

Pavan Lemar

★★★★★

Geweldig werk met mijn HellCat. Polijsten, blinderen en reinigen, zeer netjes.

s-icon

Sven Eindhoven

★★★★★

Werk van uitstekende kwaliteit met mijn Audi Q4 Sportback E-tron. Wrappen en reinigen op tijd voltooid zoals beloofd.

Call Now Button