logo-ab-car-cleaning-v1
★★★★★ 4.8/5 | Bekijk alle reviews.

Auto polijsten

Auto polijsten in Tilburg? AB Car Cleaning staat voor je klaar om dit in alle expertise voor je te doen!

 • 5 jaar ervaring
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor particulieren en bedrijven
 • Ophaal en breng service
 • Klant = koning
 • Snelle en goede service
 • Flexibel
 • Vakmanschap gegarandeerd
 • 5 jaar ervaring
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor particulieren en bedrijven
 • Ophaal en breng service
 • Klant = koning
 • Snelle en goede service
 • Flexibel
 • Vakmanschap gegarandeerd

Je auto polijsten in Tilburg en nog veel meer is mogelijk bij AB Car Cleaning. Uitsluitend service van hoge kwaliteit en 100% klanttevredenheid!

Auto behandelen bij AB Car Cleaning

Vul de gevraagde gegevens in en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Wat is polijsten?

Autopoetsen is een procedure die ertoe leidt dat het oppervlak van de lak van een voertuig glad en glanzend wordt, waardoor het een glans krijgt zoals die van een spiegel. Bij observatie onder een krachtige loep kunnen duidelijke pieken en dalen op het oppervlak worden waargenomen. De hoekpunten zullen geleidelijk afvlakken tot ze bijna vlak of zeer afgerond zijn als ze herhaaldelijk worden gepolijst.

 • 5 jaar ervaring
 • Voor exclusieve & normale auto’s
 • Voor particulieren en bedrijven

De eerste stap in het polijstproces is met een ruw slijpmiddel, dat wordt gevolgd door het werken met steeds fijnere slijpmiddelen om de ruwheid van het glijdende oppervlak te verminderen. Het visuele uiterlijk van voorwerpen kan dus worden verbeterd door polijsten. Polijsten wordt ook gebruikt om de ruwheid van glijdende oppervlakken te verminderen.

Voordelen auto polijsten
auto polijsten Tilburg

Wanneer auto polijsten?

Als de lak van jouw auto na verloop van tijd dof is geworden en is gaan krassen, is het tijd om hem te laten polijsten. Polijsten is slechts het verwijderen van een zeer dun laagje verf. Kleine krasjes en beschadigingen worden verwijderd, evenals de ruwheid van de lak, met deze behandeling. Een egale lak kan het licht beter weerkaatsen en de oorspronkelijke glans herstellen.

 • Flexibel
 • Vakmanschap gegarandeerd
 • Ophaal en breng service

Het is moeilijk om kleine krassen en slijtplekken op de lak van jouw auto te vermijden. Misschien schuurt uw sleutelbos tegen de deur of bots je van opzij tegen een struik, waardoor de lak licht beschadigd wordt. Polijsten is de beste optie voor dit soort lichte beschadigingen en krasjes, omdat het veel minder kost dan de auto opnieuw spuiten en een vergelijkbaar resultaat oplevert: jouw auto ziet er weer zo goed als nieuw uit!

Koplampen polijsten

Als de koplampen van jouw auto er dof uitzien, hoef jij je geen zorgen te maken. Dit is een veel voorkomend probleem dat na verloop van tijd alle auto’s treft. De oorzaak is oxidatie, die op natuurlijke wijze optreedt als gevolg van blootstelling aan UV-straling, vuil en chemicaliën in de lucht.

Wanneer het gaat om doffe koplampen, is de hoofdoorzaak meestal van chemische aard. De meeste moderne koplampen zijn gemaakt van dik plastic (polycarbonaat), dat veel beter bestand is tegen krassen en langer meegaat dan oudere glazen modellen. Ditzelfde plastic kan echter nadelig worden beïnvloed door UV-straling en andere elementen, waardoor de buitenste lagen beschadigd raken.

Dit leidt er dan toe dat het blauwe licht wordt geabsorbeerd, waardoor slechts een vaag geelachtig licht overblijft. Gelukkig weet AB Car Cleaning in Tilburg welke manieren er zijn om je koplampen weer in hun oorspronkelijke glorie te herstellen. Koplampen polijsten is zo’n methode die de beschadigde laag effectief kan verwijderen en het licht weer kan laten doorschijnen

koplampen polijsten Tilburg
auto polijsten

Nadelen koplampen niet polijsten

Als je doffe en verweerde koplampen hebt, is het belangrijk dat je ze zo snel mogelijk behandelt. Hoe langer je wacht, hoe groter de ‘schade’. Vuil en aanslag kunnen zich dieper in de koplamp nestelen, waardoor het lichtbereik van je auto afneemt. Dit is niet alleen ontsierend, het kan ook leiden tot een APK afkeuring! Door je koplampen regelmatig door ons te laten polijsten, blijven ze er goed uitzien en ben je verzekerd van maximale zichtbaarheid op de weg.

 • Klant = koning
 • Maximale zichtbaarheid
 • Snelle en goede service

Wanneer een koplamp vuil of beschadigd is aan de binnenkant, kan het een lastig verhaal worden. Koplampen kunnen aan de binnenkant beschadigd raken wanneer een lamp kapot gaat of door condensatie. Wacht in dergelijke gevallen niet op een onderhoud en onderneem actie! Bij AB Car Cleaning in Tilburg zullen wij jou zo volledig mogelijk ontzorgen en jouw auto polijsten, zodat jij met veel plezier kan genieten van je wagen!

Jaar ervaring

Behandelde auto's

Tevredenheid

google

Reviews

Benieuwd naar wat onze leerlingen over ons zeggen? Lees dan hieronder de ervaringen!

r-icon

Nolan Pathuis

★★★★★

Ze hebben vorige week coating en raamtint op mijn Model 3 geïnstalleerd. Fantastisch werk, ik raad het ten zeerste aan en zal in de toekomst terugkomen voor keramiek. De jongens die er werken zijn ook uiterst beleefd en professioneel.

n-icon

Ferry van Veen

★★★★★

Mijn jeep zag er beter uit dan toen ik hem voor het eerst in ontvangst nam. Ik ben er erg blij mee.

c-icon

Ciro David

★★★★★

Gewoon ONGELOOFLIJKE bedrijf om je bak te laten coaten. Ik bracht mijn gloednieuwe 2022 Z4 naar hen toe en ze overtroffen de verwachtingen. De auto is schitterend! Personeel was supervriendelijk, communicatief en bij elke stap op schema. Een aanrader voor elke serieuze enthousiaste chauffeur.

r-icon

Rubin Rouwenhorst

★★★★★

Ze gooiden zelfs gratis voorruit tint in. Jongens hebben geweldig werk geleverd, alles was professioneel en op tijd gedaan, ook geweldige communicatie. De vakman kwam zelfs na sluitingstijd om de garage te openen, zodat ik de auto kan inleveren. Zeer tevreden met het werk, zal het ten zeerste aanbevelen.

j-icon

Jamai Paulus

★★★★★

Prima werk voor een prima prijs! Ondanks dat ze aan mij een minder dure auto hadden dan de meeste auto's, voerden deze jongens onderhoud aan mijn auto uit alsof het een Lamborghini was. Ik hou van wat ze met mijn auto deden, ze waren uitzonderlijk goed! Ik zal zeker terugkomen!

j-icon

Jordey de Pee

★★★★★

Dit was de eerste keer dat ik een auto liet blinderen en polijsten en ik had geen betere keuze kunnen maken. De auto ziet er prachtig uit, alsof het in de showroom staat en voelt als nieuw aan. Het personeel is professioneel, vriendelijk en behulpzaam naast dat ze geweldig zijn in wat ze doen.

Call Now Button